Ritualul meu de îngrijire dinainte de culcare

Bună dragile mele!

Astăzi m-am hotărât să vă descriu ritualul meu de îngrijire dinainte de culcare. Sunt sigură că fiecare dintre voi aveți un ritual al vostru de la care nu vă deziceți. În ceea ce privește tenul, ma pot declara o norocoasă deoarece nu am avut probleme cu acneea nici în timpul adolescenței și nici acum, însă știți cum se spune, mai bine previi decât să tratezi.

20993537_1557383840991779_1426021748_o

Încă de când am început să ma machiez am înțeles și importanța demachierii, așă că primul pas în ritualul meu este demachierea (asta mai puțin acum vara când am evitat să folosesc orice produs de machiaj în timpul zilei) pe care o realizez de ceva timp cu apă micelară (o soluție care mie mi se pare foarte eficientă și rapidă pentru acelea dintre noi care nu vrem să pierdem prea mult timp cu acest pas după o zi lungă). Momentan folosesc o apă micelară de la Elmiplant Skin Moisture Demachiere 3 în 1 (ten,ochi și buze). Cea pe care  folosesc eu este destinată tenului normal/mixt și conține un hydro-nutrient( un complex hidratant avansat) ce combină puritatea ingredientelor naturale cu puterea științei, previne deshidratarea pielii, ajutând la menținerea aspectului neted și a senzației de catifelare și confort.

Următorul pas în ritualul meu este folosirea unei loțiuni tonice de la Bioten cu miere și cimbrișor (care miroase delicios) menită să tonifice și să revigoreze tenul. Eu prefer să adaug la curățarea tenului meu după demachiere și o loțiune tonică pentru a purifica mai mult porii, dar fără a fi prea agresivă cu tenul meu. Iar această loțiune tonică de la Bioten este foarte blândă cu tenul meu (în trecut am folosit loțiuni tonice care îmi provocau roșeața tenului sau chiar usturime).

Cel de-al treilea pas în ritualul meu este aplicarea unei ape minerale naturale de la Elmiplant care îmi revigorează, hidratează și calmează tenul. Apa minerală naturală Elmiplant provine din Alpi și are o compoziție unică de săruri minerale și oligo-elemente precum Magneziu și Calciu. Apa elmiplant ajută la creșterea nivelului de hidratare* al pielii, conferind în același timp prospețime și tonifiere. Este potrivită pentru orice tip de piele, în special pentru cea sensibilă, datorită pH-ului său neutru. Eu am folosit-o foarte mult această vară și la plajă sau ori de câte ori simțeam nevoia să îmi hidratez tenul.

Și ultimul pas în cadrul ritualului meu este aplicarea unei creme Balea de noapte pentru ten perfect pe care am achiziționat-o din DM. Această cremă a fost o surpriză pentru mine, pentru că nu mă așteptam să fie atât de hidratantă pentru tenul meu raportat la prețul foarte mic la care am achiziționat-o. Are o consistență foarte light, intră rapid în ten și are un miros foarte plăcut (dulceag).

Acesta este ritualul meu de ingrijire al tenului. Voi aveți un ritual de îngrijire dinainte de culcare?

Xoxo,Miss A.