My UNTOLD Story

My UNTOLD Story

Untold Festival s-a incheiat luni dimineata si toate lucrurile pot reveni la normal in Cluj-Napoca. In sfarsit, nimeni nu se va mai putea plange de muzica, de line-up, de preturi uriase, de cozi si aglomeratie.

Adevarul e ca din fata laptop-ului sau in spatele unui telefon suntem cu totii critici. Mai ales cand cel care isi da cu parerea se uita doar la poze cu zeci de mii de oameni uniti intr-un singur loc, pentru a se bucura de muzica. Un gen de muzica pentru multi, destul de greu de digerat.

Dar sa critici festivalul Untold si sa spui ca e departe de festivalurile de afara doar pentru ca te-ai uitat la niste poze sau filmari aparute pe net, nu este suficient. Nu poti sa iti formezi o parere pana nu ai vazut cu ochii tai ce inseamna experienta festivalului. 😛

Intr-adevar, ca in orice loc unde se aduna o mare de oameni se formeaza…aglomeratia! Asa ca daca mergi la UNTOLD si te plangi de aglomeratie, e clar ca festivalurile nu sunt genul tau.

In legatura cu muzica sau ”zgomotul unuia din spatele unui laptop” (asa cum am tot auzit ca se spune despre majoritatea Dj-ilor), tin sa punctez faptul ca am vazut in cele 4 zile de festival, diversitate. Iar cand spun ”diversitate” ma refer la scene cu genuri diferite de muzica, pentru practic, orice gusturi.

Astfel ca, daca nu esti mare fan al Dj-ilor de renume pe care ii poti gasi pe mainstage, ai de unde alege! 😉 Oamenii care zic ca nu sunt trupe sau artisti faini la Untold, au nevoie de ochelari. Nu te dai in vant dupa Tiesto? Nu esti mare fan Armin, nu-i bai! Ai cel putin alte 2 scene total diferite de ceea ce poti auzi pe mainstage.  

Una peste alta, carcotasi sunt peste tot! Dar nu ai cum sa iti formezi o parere decat daca ai vazut totul cu ochii tai. 🙂 Iar daca nici muzica nu ne aduce impreuna, nu stiu ce ar mai putea sa ne uneasca. UNTOLD ramane o experienta ce merita incercata macar o data.