Loțiune-spray protecție solară(SPF 30) pentru…copii?

Bună dragile mele!

Astăzi o să vă povestesc despre crema mea de protecție solară favorită. Absolut în fiecare vară îmi achiziționez o astfel de cremă, dar până acum nu ajuns niciuna sa mă convingă să o reachiziționez. Anul acesta mi-am achiziționat o astfel de cremă-spray din DM după o cercetare amănunțită a noutăților la raft. Se numește SUNDANCE, are o protecție solară de 30 și este destinată copiilor! Da, copiilor! Având o piele destul de sensibilă și care are o tentă de a se înroși foarte ușor, am descoperit cu timpul că produsele destinate copiilor sunt eficiente și pentru o piele sensibilă a adulților.

20930658_1553708848025945_1998247571_o

Descrierea produsului:

Sundance Kids Sun Spray este potrivit îndeosebi pentru pielea sensibilă și pielea delicată a copiilor. Echilibrul dintre sistemul de filtrare UVA / UVB și Vitamina E protejeaza pielea delicată a copiilor imediat și protejează de arsuri solare. Oferă 24h de hidratare. Cu utilizarea regulată, pe termen lung, pielea este protejată de orice arsură. Crema conferă o rezistență ridicată la apă. Celulele pielii sunt ferite de radiațiile negative ale IR-A. Este menită să prevină îmbătrânirea prematură a pielii cauzată de soare.
Caracteristicile produsului:

în special adecvată pentru copi.Conține gluten.Cu factor de protecție solară (SPF), fără săruri de aluminiu (ACH), fără conservanți, fără nanoparticule, fara parabeni, fara uleiuri de parafină / minerale, vegan.

Părerea mea despre cremă:

Loțiunea are o culoarea alb-gălbuie, cu un miros foarte plăcut, dulceag, cu un factor de protecție ridicat, o consistență ușoară, care este absorbită foarte ușor de piele. Eu mă declar foarte mulțumită de această loțiune deoarece m-a protejat foarte bine, rezistența la apă este una destul de ridicată. Pe parcursul zilelor în care m-am expus la soare am reușit să prind un bronz frumos fără să mă ard sau să mă inroșesc. Sistemul de blocare al produsului este unul foarte eficient (în trecut am avut neplăceri cu alte loțiuni care s-au vărsat în geantă și au pătat absolut tot). Nu s-a vărsat nicio picătură de loțiune în geantă și am călătorit destul de mult cu ea. Nu pot reproșa acestei loțiuni nimic, ci pot preciza că o voi reachiziționa anul viitor cu mare drag! Voi ati încercat această loțiune? Sau care este  loțiunea voastră preferată?

Xoxo, Miss A.