Hidratare și miros persistent? Yes, please!

Hidratare și miros persistent? Yes, please!

Bună fetelor,

Hidratarea pielii corpului este un subiect de foarte mare interes pentru mine, mai ales in contextul în care ma aflu într-un proces de slăbire.

Îmi place să am pielea hidratată și catifelată și chiar detest acea senzație de ”piele crăpată” în zone precum coatele sau genunchii, chiar și vara (în cazul meu). În plus, chiar dacă slăbesc printr-un mod de viată sănătos și mult sport, tot am teama că mi se va lăsă pielea, iar hidratarea este esențială pentru ca acest lucru să nu mi se întâmple.

Nu vreau să mă consider vreo profesionistă în creme, însă trebuie să recunosc că am încercat foarte multe de-a lungul timpului și îmi place să cred că cel puțin în ceea ce îmi privește propria piele, știu ce îi face bine și ce nu.

Astfel, astăzi vreau să vă povestesc despre gama Essential Care îmbogățită cu extracte de papaya și pară. De curând, buna mea prietenă Ralu mi-a făcut cadou un set de baie Essential Care cu 5 produse despre care am doar cuvinte de laudă. Produsele lor nu doar că au un miros foarte plăcut și persistent dar oferă și o hidratare foarte bună iar ambalajele lor arată absolut delicios(un mare plus pentru mine). 20472751_1536381726425324_392440793_o

Setul conține: un gel de duș 250ml, o loțiune de corp 75ml, o cremă de corp 50ml, o sare de baie 130g și o floare de masaj.

Despre cremele și loțiunile lor am doar cuvinte de laudă. Am încercat foarte multe dintre ele și excelează la capitolul hidratare dar și la miros persistent. Nu sunt deloc o fană a cremelor destul de grase care intră foarte greu în piele (mai ales vara) iar acestea sunt exact opusul. Au o textură foarte light care se absoarbe imediat în piele.

Gelul de duș miroase DI-VIN. Nu mă așteptam să îmi placă atât de tare nefiind o fană a parei, dar mirosul principal este cel al papayei. Mirosul este unul fresh cu o notă dulce, care persistă pe piele chiar și fără aplicarea unei loțiuni cel putin 4-5 ore.

20495787_1536381773091986_897491348_o.jpg

Astfel, vă recomand cu încredere să încercați gama Essential Care, iar dacă deja le-ați încercat, aștept să îmi spuneți care este produsul vostru favorit. Al meu este cu sigurantă loțiunea de corp.

 

xoxo,A