Cum am slabit si mi-am tonifiat corpul in acelasi timp

Cum am slabit si mi-am tonifiat corpul in acelasi timp

Bună fetelor!

Vă scriu aceste rânduri chiar după o ședință intensă de kangoo jumps și strong zumba. După cum v-am mai povestit, mă aflu într-o perioadă de transformare a corpului meu care include pe langă antrenamentele intense la sală și o îngrijire foarte meticuloasă a pielii mele. Astăzi m-am gândit să vă împărtășesc câteva din produsele care mă ajută în transformarea mea, dar și ce rezultate promit ele și ce rezultate am simțit eu pe pielea mea.

20641965_1542541335809363_1874805248_o

Programul meu de îngrijire constă în folosirea zilnică a următoarelor produse: crema cu efect termo-activ pentru abdomen și șolduri Cellufight!, serumul intensiv anticelulitic din gama BodyShape de la Elmiplant, crema exfoliantă de duș Cellufight! și crema antivereturi din gama BodyShape Le puteți achiziționa din orice supermarket,farmacie sau drogherie. (Eu mi le achiziționez mereu din DM).

Eu folosesc aceste produse zilnic, de două ori pe zi și le mai rotesc în funcție de context. De exemplu, înainte de a merge la sală îmi aplic crema cu efect termo-activ pentru un rezultat mai intens la sală și pentru a transpira mai mult în timpul antrenamentului. Plus de asta, după antrenament pielea mea are un aspect foarte neted și plăcut. Recomand cu încredere această cremă care promite până la -4 cm în circumferința abdomenului și -2 cm în circumferința șoldurilor și atenuarea aspectului de coajă de portocală după 4 săptămâni cu 2 aplicări pe zi. Personal, vă pot mărturisi că în cazul meu a fost mai eficientă de atât, aspectul de coajă de portocală de pe șolduri nu a mai existat din primele 2 săptămâni iar în talie am scăpat de mai mult de -4 cm în 4 săptămâni.

Când ies în oraș sau am treabă, prefer să folosesc serumul intensiv anticelulitic pentru că are un miros foarte discret în comparație cu crema cu efect termo-activ care are un miros mai pregnant(mentolat din punctul meu de vedere). Acesta promite rezultate vizibile în primele 10 zile, și anume combaterea aspectului de coajă de portocală, după 4 săptămâni -3 cm la nivelul circumferinței coapselor și din prima zi o piele mult mai catifelată și mai fermă. În cazul meu, și acest serum este foarte eficient (până să ajung la aceste produse, am încercat multe altele fără niciun rezultat).

Crema exfoliantă pentru duș este un produs menit să activeze circulația sanguină și să pregătească pielea pentru masaj, așă că este un pas pe care nu îl ratez în ritualul meu de îngrijire. Aceasta promite eliminarea celulelor moarte și ajută la îmbunătățirea micro-circulației. Eu o folosesc de 2 ori pe săptămână, înainte de duș iar rezultatele sunt cele promise.

Crema antivergeturi din gama BodyShape promite să diminueze vergeturile și să estompeze culoarea acestora și să lase pielea fermă și hidratată. Crema este îmbogățită cu bioelastină marină care ajută la stimularea sintezei de elastină și la creșterea fermității pielii, prin contribuția aminoacizilor și peptidelor,elemente indispensabile pentru calitatea structurii pilelii. Hidratarea pielii și fermitatea acesteia sunt subiecte importante pentru mine, în cadrul procesului meu de transformare, așa că frica vergeturilor nu este nefondată. În cadrul unei transformări a corpului, acestea pot apărea, așa că mai bine previn, decât să tratez, și folosesc această cremă de 2 ori pe zi în zone precum șoldurile sau mâinile (cele mai predispuse la apariția vergeturilor).

Desigur, pentru a obține rezultate vizibile, adică o piele netedă, fermă și poate câțiva cm în minus în unele zone ale corpului, trebuie să fiți consecvente în programul vostru de îngrijire.

Sunt curioasă dacă voi ați încercat aceste produse și dacă da, care este părerea voastră despre ele?

Xoxo, Miss A.